Spectre

 2016.02.14. 19:46

spectre.jpgMár a főcímzenénél éreztem, hogy baj lesz. A szado-mazo meleg szubkultúra himnusza is lehetne, ekképp akár passzol is a két főgonoszhoz. A legfőbb gonosz zöld nadrágot és papucscipőt visel, köztük non-stop kivillanó bokahusival. Jobb helyekre be sem engednék. Lehetetlen komolyan venni. Pedig a Daniel Craig-féle széria eddigi főgenyói a polip csápjai voltak, ő pedig a polip feje. Zseniális gonosztevő? Á, csak egy Nagy Testvéresdit játszó kukkoló. A csökött kis golyója pedig megszünteti a 00-ás ügyosztályt. Merthogy beadja, hogy elavult, és drónokkal meg kamerával helyettesíthető. Érted. A terepen dolgozó ügynökök. Ian Fleming forog a sírjában ettől a '80-as évek B kategóriás akciófilmjeihez méltó cselekménytől. Feszültség egy fikarcnyi sem volt a két és fél óra alatt. Vagy két helyen csempésztek bele minimális humort; ha már úgyis szar a forgatókönyv, legalább erre rá lehetett volna játszani, hogy a mozi ne vegye komolyan önmagát.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr538390498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekaphatode 2016.02.21. 17:34:40

És hogy továbbra se egyezzen a véleményünk, ezen jól szórakoztam. A főcímzenével egyetértek, de Madonna: Die another day-énél rosszabb Bond dal nem született.

Holdkorong 2016.02.21. 19:07:41

Egészségedre! :) Néha elgondolom, hogy Bond filmeket nézek majd, de a Casino Royale-t leszámítva az az 5-6, amit láttam, olyan tartalmatlan gyökérség volt, hogy nem merem. Egyébként Ian Fleming rulez.
süti beállítások módosítása