Skyfall

 2013.01.16. 18:09

Skyfall.jpgA 007-es az isztambuli bazár tetején motorosüldöz, hogy visszaszerezzen egy merevlemezt, mely beépült ügynökök listáját tartalmazza; M kissé túlpörögve tüzet nyittat a mesterlövésszel, de sajna nem a rosszfiút lövik le a vonat tetejéről. Az MI6 székhelyét felrobbantják, emiatt a szervezet leköltözik Churchill bunkerébe, és hazaszerető Bondunk megszakítja halálhírének alkoholizálásra való kihasználását, tudván, hogy szükség van rá... Az ügynökök neve és fotója pedig hetente ötösével már megy is fel YouTube-ra. A kémkedés aranykora a múlté, Bond öregszik, M-et nyugdíjazás előtt bíróság elé idézik.

A franchise 23. mozija jamesbondos manírokkal indul, nagyon kellemes, aztán elfogy az ötlet. Komolyan vehető egy olyan főgonosz, akinek az a nagy dobása, hogy két emberrel, félautomata pisztolyokkal lövöldözik a bíróságon, majd helikopterrel frontálisan megtámadja a skót kastélyt, ahol hősünk apja vadászpuskájával és házilag barkácsolt pirotechnikai eszközökkel veszi fel a harcot a gépfegyveres túlerővel?!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr85021674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása