Banshee - 3. évad

 2015.03.17. 06:41

banshee3.jpgAz első két tökéletes széria után megcsappant az intelligencia, s bár a készítőknek néha eszébe jut, hogy jé, Banshee-t forgatunk, igyekeznek felnőni a címhez, ha más nem, képi újítások tekintetében, azért ez már nem az igazi. Ha ott van alvó, halálos ellenséged torkán a kés, miközben egyetlen kiáltással rád hozhatja a társait, húzd már rajta végig. Ha ostromlott rendőrőrsön vagy, ahová mindjárt betörnek, ne a terem közepén várd őket, hanem talán húzódj fedezékbe. Eddig ilyesmiért nem kellett szólni. Börtönből szökött, irritáló rézbőrű testvérünk, aki szeret ölni, puszta kézzel és íjjal egyaránt, pár rezervátumszökevény élén megtámadja az USMC konvoját és automata fegyvereket zsákmányolnak. Érted, lenyilazzák a tengerészgyalogosokat, akik amúgy a világ egyik legjobban képzett elit alakulatába tartoznak. Ja, merthogy, mint hirtelen kiderül, a tengerészgyalogosoknak lebontásra váró tábora is van a közelben, Camp Genoa, szó szerint egy raklap pénzzel, mely nagyon felkelti az igénytelen, arab jellegű szakállat növesztett Hood érdeklődését.

A két főpszichopata, az indián és a tiszt, sablonos és sótlan, végig csak a lemészárlásukat várják. Kai Proctor már tényleg csak egy vérfertőző paraszt, kutyát sem érdekli, mi történik vele vagy a hülye unokahúgával. Egy jó karaktert azért sikerült becsempészni, a horogkeresztekkel szétvarrt Kurt Bunkert, aki hihetetlen önfegyelemmel igyekszik neonáci múltját lerendezni és seriffhelyettesként a Testvériség ellen fordul. És a polgármester, Ana jelenlegi férje is összekaparja magát és belecsap a lecsóba... Az utolsó epizódban a készítők a vérfürdőn túl mindent megtesznek, hogy velük maradjunk, s bár Hood valódi neve továbbra sem derül ki - nem is fontos - elkezdenek beavatni a múltjába. Na jó, maradunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr377248813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása