Gru

 2012.07.10. 23:18

gru.jpgFriss, tényleg vicces és vadonatújak az ötletei, kétségtelenül minden idők egyik legjobb rajzfilmjével állunk szemben! Egyedi képi világ, laza dumák, semmi erőltetettség, 10/10. A címszereplő egy igazi faszfej (környezetszennyező járművekkel jár, szörnykutyát tart, szőnyege egy pandabőr), s felbukkan egy hasonló kaliberű gonosztevő, aki elcsórja a gizai nagy piramist. Gru felveszi a kesztyűt és előáll gyermekkori tervével, hogy ellopja a Holdat. Ebben segítségére lesz temérdek sárga mignon (váratlanul mókás mellékszereplők), és Dr. Senkiházi, a tudós. Ám a konkurenciával való leszámoláshoz, a zsugorítósugár visszaszerzéséhez további segítségre van szüksége, e célból három kislányt hoz el az árvaházból, akik felforgatják az életét, még egy cápát is leüt miattuk.

"- Oké-zsoké, tentike, puha ágy, szép álmokat!

- Csak hogy tudd: te soha nem leszel az apám!

- Asszem, hogy túl fogom élni.

- Ezek az ágyak bombából vannak?

- Igen, de már régiek. Nem valószínű, hogy felrobbannak. De azért ne ficánkoljatok.

- Klassz!

- Olvasol nekünk egy esti mesét?

- Nem.

- De mi esti mese nélkül nem tudunk elaludni!

- Nos, ez esetben jó hosszú éjszakátok lesz, nem igaz? Jó éjt, későre jár, nehogy megcsípjen az éji bogár! Mivel több ezer van belőlük itt benn. És valami rejtőzik a szekrényben is..."

gru kutya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr544643629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.07.11. 06:01:43

Ó, ezt én is imádom. Kb. rengetegszer megnéztem.
süti beállítások módosítása