Vasököl

 2012.02.20. 23:41

real steel.jpegEz kérem egy kiváló családi mozi, kár, hogy a végét sikerült klisébe és nyálba fullasztani. Minden apa nézze meg a fiával, de mivel a világ legjobb pasija játszik benne, talán a hölgyeknek sem lesz utolsó szórakozás. A közeljövőben játszódik, a küzdősportokban az emberek helyét humanoid robotok vették át, akik szép látványosan le tudják tépkedni egymás végtagjait. Charlie Kenton (Hugh Jackman) ex-boxoló (de hülyén néz ki ez így leírva) egy adósságokban úszó svindler, hatalmas önbizalmával csak ront a helyzetén, ahogy rendre túlvállalja magát és robotjait sorban verik rommá. A fiát is eladja (szó szerint, a gyámság és teljes felügyelet joga százezer dollár), de a nyarat együtt kell tölteniük. Max videójátékokon edződött és makacsságban az apjára ütött, szóval amikor a roncstelepről előguberál egy elavult, de strapabíró kasztnit és beleépíti a korábbi versenyzőkből megmaradt alkatrészeket, nekiállhat karriert építeni huszadrangú arénákból.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr984151481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukucs 2012.02.23. 19:59:10

latvanyosnak oke de amugy tipik nyalas amerikai tucat....
viszont nem ide tartozik: Irtam neked mar hogy nezd meg a Rubber cimu filmet??? na arrol erdekelne mit gondolsz meg az Intouchables cimu francia filmrol. egyebkent meg ide annyit hogy robotos-emberes-harcolos kategoriaban semmi sem mulhatja felul a klasszikus Robot Jox cimu filmet!!!!!

barazdabillegeto 2012.02.23. 20:27:55

Rubber :D Pont egy hete néztem. Hogy az mekkora hülyeség (jó értelemben)! De ami a legmeglepőbb volt számomra, hogy Mr. Oizo rendezte, akit ha máshonnan nem is, egy régi Levis reklám zenészeként, talán mindenki ismer. (Flat Eric)
süti beállítások módosítása