Álomország (Sandman III.)

 2012.02.19. 11:29

álomország.jpgA Sandman-sorozat főszereplői az antropomorfizált Végtelenek, általában Álom, vagy nővére, Halál (Dream, Death, Destiny, Desire, Despair, Delirium/Delight, Destruction). Képviselhet bár magas művészi szintet, mint képregény nem tetszik, azonban Neil Gaiman történetei általában kiválóak. A Kalliopéból kiderül, hogy fogságban lehet tartani egy múzsát és erőszakolni évtizedeken át, ám mindez némi kockázattal jár. Az Ezer macska álma elmeséli, hogy házikedvenceink hogyan vehetnék esetleg vissza a hatalmat az emberiség fölött. A Szentivánéji álom Oberonnak, Titániának és tündérnépüknek ajándék Gaiáról kivonulásuk alkalmából, és emléküket hivatott megőrizni. Az Álarc szóra sem érdemes. A kötet egy forgatókönyvvel zárul, melyből megtudhatjuk, Gaimanék hogyan készítenek képregényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr54134107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.02.20. 08:04:33

Hm, majd ezt is el akarom olvasni. Az első kettő is tetszett.

barazdabillegeto 2012.06.23. 05:54:44

Végre ez is megjött a könyvtárba a negyedik résszel együtt. Meg Paul Auster Láthatatlanja, ami elképesztően kibebaszott tökély. Teljesen szétvert.
süti beállítások módosítása