Call Of Duty - Modern Warfare 2.

 2015.10.11. 17:47

mw2.jpgSame shit, different day... Sok FPS-t végigtoltam már, jövőben játszódókat, hidegháborúsakat, második világháborúsakat, de egyik sem volt olyan tökös, mint a napjainkban játszódó Modern Hadviselés trilógia. Öt év telt el az első epizód (melyet minimum hússzor végiglövöldöztem és minden mozzanata a retinámba égett) eseményei óta, s az ultranacionalisták elborult vezére, a végül nagy nehezen agyonlőtt, nukleáris rakétákat eregető Imran Zakhaev immáron az Új-Oroszország hőse, nemzetközi repülőteret is neveztek el róla, mely repteret most ki is irt vadonatúj pszichopatánk, Makarov. A játék gyenge pontja a rangerek szerencsétlenkedése Washingtonban, ugyanis a derék amerikaiakat - NORAD ide vagy oda - csúnyán-durván megtámadják, a kertvárostól a Fehér Házig szopnak. Szerencsére jóval hangulatosabb pályák is vannak, mint a Rio De Janeirói favelák, amit már Chris Ryan rendőrségi elit alakulatos sorozatában néztem, mekkora kitolás lehet itt tűzharcba keveredni... hát tényleg az... emelkedők, sűrű kanyarok és tuti hátbalőnek valami tetőről. Vagy ott a jeges olajfúrótorony, ahol még a túszokra is vigyázni kell... ha berobbantod az ajtókat, rövid ideig slow motionban cselekszel, szimulálva, hogy a benti fegyveresek elvesztették a kezdeményezést. Roach, Ghost, MacTavish kapitány (az egykori Soap) és természetesen Price kapitány (akit még ki kell szedni egy oroszországi sitt legmélyéről) karizmatikusak, szeretjük őket. Az első rész 10/10, ez 8/10.

Captain Price: "The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury, not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom. Good time to take... inventory. Outgunned. Outnumbered. Out of our minds on a suicide mission, but the sands and rocks here stained with thousands of years of warfare... they will remember us for this. Because out of all our vast array of nightmares, this is the one we choose for ourselves. We go forward like a breath exhaled from the Earth. With vigor in our hearts and one goal in sight: We. Will. Kill him."

soap.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr37949906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása