A Lego-kaland

 2014.06.20. 07:38

LEGO.jpgEmmet Brickowoski segédmunkás mosolyogva  éli Útmutató szerinti, felhőtlen életét a Lego rendszerében, ám egy nap hozzá kerül az Ellenállás Eleme (mely nem más, mint egy ragasztótubus kupakja - Lord Bussiness ezzel ragasztja össze a dolgokat, ugyanis nem bírja találékonyság szülte zűrzavart). Felbukkan Wyldstyle (akinek a pasija maga Batman), és egy prófécia Kiválasztottaként azonosítja Emmetet, aki pedig csődtömeg, kreativitása csúcsa egy kétszintes kanapé, egyáltalán nem fogható a többiekhez (lásd nyolcvanasévekbeli űrhajós), akik Építőmesterek: képesek Útmutató nélkül is a körülöttük lévő Lego-darabkákból működőképes motort, búvárhajót, satöbbit összerakni pillanatok alatt ("annyira elkeserítő vagy. Minden téren"). Lord Bussiness fogdmegje, Rossz Zsaru vadászik hőseinkre a világok között nyitott átjárókon át... mindezt amiatt, merthogy a valóságban, egy pincében egy apuka beleszerelmesedett Lego-készleteibe és nem kellőképpen konstruktívan birtokolja, sőt kisajátítja gyermekei elől, persze segítenek neki rádöbbenni, mennyire nem frankó, amit tesz és minden helyrejön. Pörgős stop-motion jó dumákkal, a vége felé számomra kicsit már fárasztó volt, de mindenképp ajánlom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr436327055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekaphatode 2014.06.22. 06:09:33

Épphogy egyszer meg tudtam nézni. Az élőszereplős rész brutálgyász volt.

Holdkorong 2014.06.23. 06:20:33

Szükséges volt, kellett bele, de nem így... Mark Wahlberg még megmenthette volna :D Na de majd az új Transformersben örülhetsz neki :)

bekaphatode 2014.06.24. 04:05:25

Jogos, de akkor is szar volt. Mark Wahlberg minden filmet meg tudna menteni, főleg, ha mellette van Matt Damon és Tom Cruise, no meg az ezerarcú Keira Knightley.
süti beállítások módosítása