Vadon

 2016.01.31. 08:59

wild.jpgCheryl Strayed (válása után felvett név, "kóborló") meghozta a döntést, végigmegy  ezer mérföldön három hónap alatt a Pacific Crest Trail-en, mely a mexikói határtól Kanadáig húzódik, sivatagon és havas hegységen át. Tapasztalata, felkészültsége nincs, csak egy alkoholista apa emléke, egy betegségben elhunyt anya, egy félrekefélésekkel tönkretett házasság és némi heroin utóíze. Vesz egy óriási hátizsákot, melyet a túrafelszereléssel megpakoltan elsőre felemelni sem bír, de belebújik és lábraáll. Piros fűzős bakancsa kisebb a kelleténél, emiatt letörnek, leválnak a körmei. Útközben a felesleges dolgokat, például fűrész, lerakatják vele, könyveiből az elolvasott lapokat továbbcipelés helyett el kell égetnie, és a gyártó is küld megfelelő bakancsot, szóval Cheryl nem adja fel, nem hal bele és megtanul egy sor dolgot, ami az élethez kell. Tetszett a film, felugrott a nem létező TOP 20-as listámra, mindenki nézze csak végig szépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr418337050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekaphatode 2016.02.02. 15:20:41

Megnézem, bármennyire nem szeretem a némbert benne, de akkor nézd meg a Tracks-t, Mia Wasikowskával. (Meg a Song of the sea-t.) Amúgy csütörtöktől vasárnapig otthon vagyok.
süti beállítások módosítása