Kung-fu panda

 2015.03.15. 16:22

kung_fu_panda.jpg"Aki kerüli a végzetét, az gyakran összefut vele az úton", jelenti ki a bölcs, vén Oogway mester, s valóban, Shifu mester maga teremti meg Tai Lung börtönből való kiszabadulásának feltételét, miközben szigoríttatni akarja őrzését. Sőt Shifu tanította egykori kedvencét, Tai Lungot, a hópárducot kung-fuzni, mert azt hitte, ő lesz a legendás Sárkányharcos. De Oogway megtagadta ezt tőle, mert sötétséget látott a szívében. Ez volt számomra a legérdekesebb, ahogyan csupa jószándék teremtette meg, szabadította el a rajzfilm főgonoszát.

Po, a testzsírszázalék terén kihívásokkal küszködő panda még alapvető mozgásfajtákat sem bír kivitelezni; apja, aki egy lúd, a családi levesboltot szánja neki, ám ő nagy nehezen abszolválja a Jáde Palotába vezető lépcsősort, hogy élő egyenesben láthassa, az Őrjöngő Ötösből - Tigris, Majom, Daru, Kígyó, Sáska - melyik kung-fu mestert választja ki Oogway Sárkányharcosnak, aki megállíthatja Tai Lungot. Véletlenül Póra esik a választás, bár véletlenek állítólag nincsenek. Tigris persze nem hiszi el, hogy ez a fekete-fehér, félautista, telifosott búvárruha meg tudja álltani a bosszúszomjas hópárducot.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr147272385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása