Fegyvertársak

 2012.03.29. 18:48

fegyvertársak.JPGMegvan a sajátos bája, hogy visszafelé olvasom az Őrség-alciklus köteteit... na mindegy! :) Ankh-Morpork városában szokás szerint pezseg az élet, például a törpék és trollok szívesen kitaposnák egymás belét, de Karott káplár ezt nem hagyja (mindenki más vékony zsírréteggé változna a macskakövön), még ha Zsámoly és Törmelék segédőrök eleinte legszívesebben ugyanezt tennék egymással. Vinkó kapitány az esküvőjére készül, a hullák pedig sokasodnak, ugyanis valaki ellopta egy újfajta fegyvernek, a mordálynak a prototípusát - érintett az Orgyilkosok és a Bohócok Céhe, miután egy felrobbantott sárkány megszünteti a köztük lévő falat.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr1004348466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holdkorong 2012.03.30. 08:33:58

Nem voltál könyvtárban mostanában. Mondjuk nem lett volna baj, ha Pratchett bácsi 440 helyett 250 oldalban írja meg ezt a sztorit, de aranyos...

barazdabillegeto 2012.03.30. 12:05:03

Nem vagyok olvasós mostanában, még a Gyűrűk urát is leraktam. Van ilyen. Most fejeztem be az e havi kerti munkát.
süti beállítások módosítása