9

 2012.03.10. 15:01

9.jpgEbben a felnőttmesében a tényleg fantasztikus, egyedi látványt sajnos nem sikerült forgatókönyvvel támogatni, emiatt az egész a levegőben lóg, leginkább egy videójáték átvezető animációira emlékeztet. Főszereplői rongybabák (1-9), akikbe egy tudós a lelke darabjait rejtette, mielőtt az általa létrehozott gép elgázosította a szerves életet a Földről. Az apró teremtmények az elejétől a végéig groteszk gépszörnyekkel vívnak küzdelmet, hatásvadász filmes közhelyek közepette.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr24304841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.03.10. 16:44:08

Én szeretem ezt a mozit, igaz, általában szeretem a meséket. Klisés, de az mindig van. Mellesleg A király visszatér vizuálját csinálta ez a csávó.

Holdkorong 2012.03.10. 17:37:14

Ha nem szeretném a meséket, eleve meg se néztem volna felnőtt fejjel, nem azzal van itt gond. A király visszatértől pedig ideges leszek (jó-jó, nem feltétlenül a látvánnyal van gondom).
süti beállítások módosítása