Rescue me - 1. évad

 2014.01.26. 12:53

rm1.jpg9/11: 343 tűzoltó veszett oda a WTC romjai között, közülük négyen a new yorki 62-es laktanyából, ahová hiába küld ki a főnökség pszichoterapeutát, nem állnak vele szóba. Kivéve Tommy Gavint, aki nyilvánvalóvá teszi, hogy súlyosabb a helyzet, mint amit egy pszichoterapeuta megoldhat. A három évvel korábbi tragédia a jéghegy csúcsa, a poszttraumás stresszoldás rájuk férne már csak a munkájuk során látott összeégett áldozatok - főleg a gyermekek miatt - is. A tökös ír, Tommy, őrült, kérdés, van-e őrültekből jobbik fajta. Tűzeseteknél nem ritka, hogy szükségtelenül kockáztatja életét, magánéletében pedig visszaszokik az alkoholra. És ami tilos lenne: összehömbölödik a menedéket jelentő Sheilával, aki  unokatestvére és legjobb barátja, az ikertornyoknál meghalt Jimmy özvegye.

A 62-eseknél szolgál még a legvaskosabb tréfákban is benne lévő Reilly parancsnok, a férfias Franco, a versíró Lou, továbbá a kedves és csőhülye Garrity. Az újonc Silletti élete nem csak játék és mese, társai összehozzák egy tranzvesztitával, majd rámászik egy homokos, akinek megmentette az életét. A kéretlenül érkező Laura pedig női tűzoltóként, kemény beilleszkedési nehézségekkel találja szemben magát, meg hatalmas, gőzölgő anakondákkal az újonnan felszerelt lányvécében... Kedvelem ezt a tévésorozatot, egyszerre van jelen benne komédia és tragédia, szívás és örömök munkahelyen és magánéletben.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr235708907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása