Act of Valor

 2012.04.01. 21:13

Act-of-Valor.jpgAki fegyverpornót akar nézni, annak ajánlom bátran; a hangsúly a modern hadviselésen van, Navy SEALS-eseket kísérhetünk el bevetésekre. A háttértörténet minimális, szerintem annyi sem kellett volna, főleg a záró, öntökönnyalogatásos temetést tudtam volna hiányolni. Costa Ricában kell kiszabadítani egy CIA ügynököt, s kiderül, hogy a terroristák az amerikai népre fenik a fogukat (mondjuk már Vonnegut is úgy vélte, a világ jobban fél tőlük és utálja őket, mint a nácikat, szóval ne csodálkozzunk se most, se ha 24-et nézünk). S ehhez speckó mellényeket is kapnak: bármi alá felvehetik, detektor nem mutatja ki, robbanó gél van bennük 500 kerámiagolyóval, szóval például ha sikerülne gyárlátogatás keretein belül eljutni a Fehér Házba, a másnapi takarítóknak lenne egy kis dolguk.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr604354759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukucs 2012.04.01. 22:14:25

osszehasonlitas keppen nezzuk meg a jo oreg charlie sheen reges regi kommandos filmjet es hasonlitsuk ossze ezzel!! na akkor lesz igazan szembetuno hogy itt valos bevetesi technikakat alkalmaztak. a nyalazas meg ennyi belefer megiscsak mozifilm ez es nem oktatofilm kommancsoknak! a mesterlovesz eleg pengen osztja!!

Holdkorong 2012.04.01. 22:31:17

Nyilván a harci jelenetek valósághűsége miatt nézi meg ezt a (talán javarészt first person shooteres) célközönség, sőt, állítólag aktív kommandósokkal forgatták le. Megtörtént eseményen alapul. Mindez OK. Hasonlíthatnánk A Sólyom végveszélybenhez is, ahol a háttér és a szereplők jelentősséggel bírtak, így maradandó filmet sikerült forgatni. De minek hasonlítgatnánk.

barazdabillegeto 2012.04.02. 19:27:53

Hm, egy újabb film, amit nem fogok megnézni.
süti beállítások módosítása