Rescue Me - 2. évad

 2014.07.29. 17:42

rescue me 2.jpgA tökös Tommy Gavin igencsak unatkozik Staten Island-en, ahol sosincs tűz (talán mert víz veszi körül), s ennek megfelelően balfasz kollégái csak karénekben jeleskednek. Vissza szeretné helyeztetni magát a 62-esekhez, de ahhoz egyhangúlag vissza kellene fogadják. Ez nagy nehezen meg is oldódik, mikor utódjáról kiderül, hogy tranzvesztita - egy pinceszexklub oltásánál megbilincselve, szado-mazo szerkóban találnak rá. S bár Tommy szeret inni, a munkahelye és a gyermekei elvesztése okán érzett félelemből erősen próbál leszokni... ennek megfelelően Jézus többször beflash-elődik lakásában keresztről lefeszített állapotban és jelzi, ráférne egy szendvicset, már amikor nem lő shotgunnal hősünkre, amiért az Mária Magdolnával szexel.  Miután nejével oda-vissza rabolgatják három gyereküket, az ő érdekükben adnak egy utolsó esélyt önmaguknak, s úgy tűnik, antidepresszánsokkal ideig-óráig kisimítható a tönkrement házasság, míg az utolsó epizódban, ahol mindenki szétcsúszik, ez a remény is elvész.

Mindeközben Laura és Franco összejönnek, a munkahelyi kapcsolat persze elég zűrös és kérdés, hogy az okos, temperamentumos Laura és hazudós, nőcsábász Franco mire megy egymással. Reilly parancsnok felesége egyre alzheimeresebb, s bár homokos fiuk alapból tűrhető arc, talán nem kellene a szülői házban dugatnia magát. Sheila, miután Tommy dobta, beleszbisedik, de a csaja veri. Lou megismerkedik egy csúcsprostituálttal, akinek odaadja megtakarított pénzét, hogy a nő kivásárolhassa magát a stricijénél. A rendőrség látott már ilyet. Tommy apja nyugdíjas fejjel összejön egy dúsgazdag ázsiai tyúkkal, már csak az a kérdés, miután a hölgy elpatkolt, a hatvanmillió dollárját rájuk hagyja-e vagy a macskáira... Jó volt visszaülni a laktanya étkezőjébe, kedvenc tűzoltóim egymást szívatását figyelni... mit mondjak, nagyon rájuk fér egy szerencsésebb harmadik évad ez után finálé után.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr556545753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása