Sherlock Holmes: Árnyjáték

 2012.04.18. 21:22

Sherlock Holmes Árnyjáték.jpgDr. Watson megházasodik, ám Holmes-nak szüksége van katonaviselt egyetlen barátja szolgálataira, így az ara egyenletből való kivonására egyszerű módot választ: kihajítja egy robogó vonatból. Bizony, elhagyják a viktoriánus Londont, ugyanis Holmes ősellensége, Moriarty miatt be kell utazzák Európát (a professzornak van némi eladó fegyvere arra az esetre, ha a robbantásos és egyéb merényletekkel összeveszített Francia- és Németország miatt cseppet sem véletlenül világháború törne ki). Az első rész poénjai előkerülnek - megmérgezett kutya és a többi -, viszont kiderül, mi történik, ha a végére alaposan leamortizált főhős rájön, hogy a fejben lejátszott verekedésből csak vesztesen kerülhet ki. Ám akik olvasták Sir Arthur Conan Doyle eredetijét, kicsit sem fognak aggódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr354459559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.04.19. 06:19:17

A sok negatív kritika ellenére, én élveztem ezt a mozit. Egyik kedvenc elalvós filmem.

Holdkorong 2012.04.19. 22:49:23

Sokszor újranézős. Helyesebben a verekedéseket újra is néztem egyből. Amit nagyon hiányoltam: a Lestrade felügyelő szívatása c. menüpont.
süti beállítások módosítása