Dexter - 3. évad

 2012.07.05. 19:36

dexter 3.jpgMost, hogy Doakes (aki amúgy nem volt rossz arc, ha a bajszát leszámítjuk) ropogósra sült az Everglades mocsara mélyén, és Lila Tourney-vel is maximum a halottkém szexelhet, kedvenc sorozatgyilkosunk felbolydult élete visszatér a megszokott kerékvágásba. A csirkeszerű Ritával szépen visszakapják egymást, akit menet közben amúgy is teherbe ejtett, s el is vesz feleségül. Miamiban épp a nicaraguai kontra kihallgatótiszt, a Nyúzó tevékenykedik, Dexter életébe pedig belép a legjobb barát, a kubai származású Miguel Prado, az ügyész, aki szintén nehezen viseli, hogy gonosztevők csúsznak ki az igazságszolgáltatás kezei közül Dex elköveti azt a hibát, hogy megtanítja gyilkolni, s Prado önállósítja magát, nyitott sírban rejt el egy vérszívó védőügyvédet. Debra megkapja-e a nyomozói jelvényt? Teljesítménye alapján igen, de lefeküdt az ügye koronatanújával, szóval a védelem szét fogja cincálni a vádat...

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr744620261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jadranka_ 2012.07.06. 09:36:47

Mindenképpen szeretnék kimerítő elemzést olvasni a Dexter könyvekről is, már amennyiben az is megvolt.
A filmkritikához hozzászólok, ha sikerül egyszer végignézni, bár erre egyre kevesebb esélyt látok, egy 24 órás szolgálatot követelő lény mellett... Elég elkeserítő :)
Viszont lenne még pár olyan könyv, amiről érdekelne a véleményed:
- Éhezők viadala és további részei
- A testbérlők
- Legenda vagyok
- A negyedik és A hatok hatalma

Holdkorong 2012.07.06. 19:18:54

Ó, persze, írok én ezekről, sajna csak olyat, mint pl. az Exit és Pesti Est ajánlói, melyeket oly lelkesen olvasok a WC-n, és melyek többségén egyértelműen érezhető, hogy megnézés nélkül kell rizsázniuk róluk :) Az Éhezők viadala állítólag csajos de jó, a filmeket megnézem, ahogy jönnek, de a könyveket nem gondolom elolvasni. Legenda vagyok: utálom Will Smith-t, de lehet, a kedvedért megnézem. A negyedikre többen mondták, hogy szar, a szóba hozott többi cucc Agavés, tehát valszeg tűrhető. Hát így :)

Jadranka_ 2012.07.06. 23:12:34

@Holdkorong:
Legalább Will Smith-ben egyetértünk :)
Az egyik mű (mondjuk legyen A negyedik, ha az úgyis szar - bár nekem roppantul tetszett és ehhez lehet, hogy hozzájárult a főszereplő, bevallom...) tetszőlegesen cserélhető a Battle Royale-ra, akár könyv, akár film formájában.

Holdkorong 2012.07.07. 06:54:09

Hát elolvasni azt sem fogom, 700 oldal, akkor már max. A legyek urát újra háromszor, ha már a gyerekek a szigeten tematikánál tartunk. A film esélyes, bár mostanában nem vagyok oda a humort nélkülöző alkotásokért.

barazdabillegeto 2012.07.08. 05:14:18

A legenda vagyok borzasztóan rossz. Dögunalmas és rendkívülien klisés. Will Smith sose volt jó, most sem. A Battle Royale könyvet én végigizgultam. Tök beteg. A film viszont nagyon japán. Azok a hősies karakterek, meg a hiteles színészi munka...ehh.
süti beállítások módosítása