Jurassic World

 2015.09.12. 12:18

jw.jpg20 évvel Hammond eredeti Jurassic Parkjának összeomlása után az Isla Nublaron minden előzőt felülmúló őslénypark működik, ám a dinoszaurusz már nem újdonság, a látogatottság pedig új fajoknál ugrik meg. A félelmetes fehér cápákkal táplálkozó mesosaurus kipipálva. Létrehozzák hát az Indominus Rexet, T-Rexből és hát nem nehéz rájönni, még miből. A DNS pótlása során bekerült még egy s más, például a tintahal felmenők miatt állatunk képes a színét változtatni, hogy beolvadjon környezetébe, a levelibéka miatt pedig el tud bújni a hőkamera elől. Magányosan cseperedik fel (volt ugyan egy testvére, de megette), funkciói így még jobban torzultak, mint egy átlagos, fogságban nevelt állat esetében, és mivel fizikai jellemzőit arra hozták létre, hogy a látogatók befossanak tőle, hamar elkezdi keresni helyét a tápláléklánc csúcsán. Ugyanis megszökik - még egy rossz hír: az intelligenciája révén.

Szerethető mozi, bár buta megoldásokkal nem spóroltak, különösen a végén. Logikusan nem lehetnének már ragadozók a parkban, mégis van négy velociraptor, Blue, Charlie, Echo és Delta. Idomárjuk, a dínókkal suttogó Owen Grady, amiért nem fél tőlük, alfának gondolja magát. Owen egyrandevús kapcsolata, a munkamániás Claire pedig a vörös nő, aki tűsarkúban rohan a T-Rex előtt, saját akaratából. Az ő elhanyagolt unokaöccsei a kötelező bajba került gyerekek. Mindenki ért mindent, ugye?

jw2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr927781770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása