Kázmér és Huba.jpgA Vad Virágok Könyvműhely már kiadott Kázmér és Huba rajongóinak 10 fekete-fehér gyűjteményt, s itt az első színes, mely nem azért nagyobb a többinél, hogy véletlenül se tudjuk egymás mellé rakni őket a polcra, hanem mert anno a napilapok egész oldalon közölték a vasárnapi képregényeket, s a kiadók ezt a formátumot vették át. Amúgy semmi meglepő, de mégis megunhatatlan, a hatéves kisfiú nagyokat verekszik képzeletbeli (?) tigrisével, Spiff kapitányként förtelmes űrlények ellen menekül (melyek hangja kísértetiesen emlékeztet az osztályfőnökéére vagy édesanyjáéra), átváltozik skarlátvörös köpenyű Hipermanussá, utálkozik a családi ebédek fölött, igyekszik megúszni az esti fürdést, morbid hóembereket épít, sajátságos kapcsolatot ápol Rozival, kordén vagy szánkón szaggat lefelé meredek hegyoldalakon, SATÖBBI...

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr534583813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.06.23. 05:51:52

Asszem a másodiknál lemaradtam. Mindenesetre zseniális. A tigris plüssállat, a sztorik képzeletbeliek. Legalábbis szerintem. Az egyetlen dolog, ami miatt kinyitom a metró újságot.

Holdkorong 2012.06.24. 06:42:37

Igen, szigorúan véve minden Kázmér képzelete. Kivéve a strange hóembereket :)

barazdabillegeto 2012.06.24. 07:14:26

Mintha az egyik részben kimosták volna Hubát, azért gondolom.

Holdkorong 2012.06.24. 07:36:52

Aha, ha más is jelen van, Huba csak egy plüsstigris. Mint ahogy Pumuklit is csak Éder mester látja. A párhuzam mondjuk nem jó, mert Pumukli csínyeit azok is elszenvedik, akik őt magát nem látják. De Rozi néha randizni hívja Hubát. Valószínűleg féltékennyé akarja tenni Kázmért.
süti beállítások módosítása