A dolog

 2012.03.11. 12:37

The-Thing.jpg1982-ben az Antarktiszon egy norvég kutatócsoport talál a jég alatt egy űrhajót egy kockává fagyott lénnyel, mely túlélte a hibernációt és sejtjei még a feltámadását követő égetés után is aktívak, lemásolják emberi áldozata sejtjeit. Így hamarosan bárki lehet nem-ember, de a rejtőzködés ideje gyorsan lejár, obszcén torzók lepik el a folyosókat, hogy a lángszóró-fetisisztáknak is legyen egy jó éjszakájuk. E film prequel-volta leginkább a vége főcímben merül ki, amikor elkezdődik a helikopteres kutyavadászat, mellyel Carpenter klasszikusa nyit. A cím meg nem változtatása jelzi, hogy lényeges újítás nem történik, mégiscsak egy remake-kel állunk szemben, amely azonban kiválóan sikerült.

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr474308915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2012.03.12. 06:44:44

Ezt nem fogom megnézni. Mi az a prequel?

Holdkorong 2012.03.12. 07:12:44

Előzmény. A méltán népszerűtlen Gladiátorhoz például csak ilyen készíthető, hiszen Maximus ugye meghal a végén - szerencsére olybá tűnik, Ridley Scott feladta ez irányú terveit :) És leforgatta például a Prometheust, az Alien prequel-jét, melyet már nagyon várok.
süti beállítások módosítása